lauantai 14. syyskuuta 2013

Jännitystä havaittavissa



Huomisen rally-toko-kisat on ruvennut pikku hiljaa meikäläistä jännittämään. Ei todellakaan ole treenailtu tarpeeksi tai siltä ainakin tuntuu. No, onneksi hommasta ei ihan elämä ole kiinni, joten mennään ja katsotaan mitä tapahtuu! Nyt kun vielä päättäisi mihin aikaan halutaan paikalle mennä.. Sieltä palatessa on suunnitelmassa hakea Hertta kotoa ja ajaa Östersundomin koirametsä tarkistamaan. Sen jälkeen vielä työkaverin kanssa koiratreffit, jotta nähdään tuleeko nuo Katin kahden valkkarin kanssa toimeen. Jos homma toimii niin pääsevät Katille hoitoon Tallinnan opintomatkani ajaksi pariksi päiväksi. Vaikka enemmän jännitän noiden pärjäämistä Katin kissan kanssa kuin hänen koiriensa...



Tänään käytiin Kannelmäen Minieläimessä noutamassa ilmainen Mush-raaka-ateria. Nythän on siis sellainen kampanja, että Mushin sivuilta tsekkaat lähimmän jälleenmyyjän, ja sitten saat koodin, jota näyttämällä kyseisessä liikkeessä seitsemän päivän sisällä saat ilmaisen Mush-aterian. Noita jälleenmyyjiä löytyy mielestäni tosi paljon, ja ainakin omille koirille kyseinen ruoka maistui hyvin! Jos nyt oikeasti saataisin pikku hiljaa siirryttyä ruokinnassa enemmän raa'an puolelle. Tässä vielä linkki Mushin kampanjan sivuille.



Minieläimestä ostin lisäksi uuden koulutusnamipussin, vihdoinkin. Kyllästynyt löytämään nameja joka takin ja housujen taskusta. Ja ehkä päätökseen vaikutti se kun jotkut ahnepossut oli hupparin taskuun unohtuneiden namien takia vähän jyrsinyt hupparin taskuakin... Niin, tyhmä omistaja kun jätti hollille! Sen reissun jäljeltä lähdettiin kääntymään kotona ja sieltä uuden kämppiksen muuttoa pakoon koirapuistoilemaan. Tehtiin Lillen kanssa myöskin pientä rally-treeniä se vähän aikaa kun puistossa oli vain me kolme. Hyvinhän se meni, mitä nyt välillä Dillerin keskittyminen hävisi, mutta sekin oli ihan palautettavissa. Ja ainakin viime möllikisoissa neiti kyllä keskittyi vaikka uusi tilanne oli molemmille. Toivottavasti nytkin käy niin...  Tuolta koirapuistoilureissulta nämä pari kuvaa, paitsi Mushin kuva Mushin sivuilta.



Hertan ihottuma on nyt kokonaan hävinnyt, kontrolliin ehkä vähän ärsyttää mennä toteuttamaan sama asia lääkärillä, mutta mennään kun on käsketty, kunhan keretään! Nyt vielä kun kasvaisi neidin rapsuttelusta vähän kärsinyt turkki takaisin kokonaan mahapuolellekin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti