tiistai 17. syyskuuta 2013

Sunnuntain fiiliksiä

Sunnuntaina oli siis ne rally-toko-kisat mitä jänskäsin. No, onneksi oli hyvät tsempparit (kiitti (myös kuvista) Johku ja Pihlis sekä Minna) ja hienookin hienompi Lilli, niin mehän saatiin meidän ensimmäinen virallinen, hyväksytty tulos! Joku tampio hihnankäsittelijä ei osannut lukea, että kyltissä luki edelleen "istu" vaikka sen hyvin havaitsi rataantutustumisessa, joten siitä meni yhdet -10 pistettä... Lillin mielestä ei tehty tarpeeksi vaan komensi minua tiukkaan tahtiin mistä meni ilmeisesti pari pistettä. Ja yhdessä käännöksessä kontrolli meinasi livetä, joten saatiin miinus yksi. Kommenteissa luki siitä, plus "ripeä, hiukan hätäinen rata" mille nyt ei vaan ole muuta selitystä kuin mun oma jänskäys tollaisissa tilanteissa. All in all, kisakirja aloitettiin 87 pisteellä!
Dilleri käyttäytyi aika hyvin kisapaikalla ylipäätään, osasyynä voi olla kyllä ajoittainen johtuminen Pihlan kanssa samaan näyttelyhäkkiin, jossa se ei saanut mölytä turhia tai sai Pihlalta palautetta :D
Ja onnittelut vielä Johkulle ja Pihlalle luokkanoususta!




Kisojen jälkeen haettiin Hertta kotoa ja ajettiin tsekkaamaan se Östersundomin koirametsä. Oli kyllä hienot maisemat ja koiratkin nautti selvästi kun oltiin oikeasti metsässä ja saivat olla irti. Ja löydettiin mustikoitakin, Hertta oli palttiarallaa seitsemännessä taivaassa.. Pari sakemannia tuli aika reippaaseen tahtiin jossain kohtaa vastaan ja meinasin peljästyä että ei kai Lillille käy taas joku isompi päälle, mutta kyllä ne vähän kuunteli omistajiansa ja pikkuneitikin käyttäytyi oikein tilanteen mukaisesti AS ALWAYS.







Iltasella Kati vielä kävi niiden valkkariensa kanssa käymässä ja pienen tutustelun jälkeen näyttää sille, että ehkä nuo uskaltaa sinne hoitoon viedä, tiedä sitten mitä tapahtuu kissan suhteen.
Ja noiden vierailun jälkeen olikin melko sippiä porukkaa, eiliseenkin asti vieläpä!

Tänään löysin sattumalta neljän LIILAN tötsän paketin Tiger-liikkeestä muutamalla eurolla ja sen jälkeen muistin poiketa ostamaan muovitaskuja ja pinkin.... kansionkin rally-kylttejä varten, joten nyt päästään oikein kunnolla reenaileen, haluaako joku liittyä seuraan??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti