torstai 14. marraskuuta 2013

Ällösöpöjä!

Mentiin taas viime viikonlopuksi isälle kun isänpäiväkin oli, ja saattoi olla myös pienehkö pakottava tarve päästä taas pentujakin lällyttämään. Niistä nyt luvassa myös pari kuvaa, joten varoitus pentukuumeisille! Saa nähdä mitä omalle kroonisesti lievälle pentukuumeelle tapahtuu kun pari noista riiviöpennuista jää lähipiiriin..
Isän ja pikkuveljen kanssa suoritettiin sunnuntaina vähän isommasti aikuisten koirien juoksutus metsässä, tuli kyllä itsellekin lämmin metsässä tarpoessa. Muistin jopa metsään iloksi ottaa kameran vaikken ihan kauheasti kuvia siellä lopulta räpsinytkään. Loppupuolella meikäläinen myös onnistui kastelemaan toisen sukan aivan kokonaan kun ylitettävä oja oli odotettua syvempi ja pientare ei kestänytkään kokonaan. Yksi jälkikin ajettiin Hertalla juuri ennen lähtöä takaisin Helsinkiin, kyllähän se eteni näpsäkästi mutta mutkat meni aika suoristettuina versioina.

                    Oli takapenkillä paluumatkalla melkoisen koiramainen ja märkä meininki. Ja kuvassa näkyy Lillen melko uudenkarheet Hurtan Lifeguard-valjaat!


Koska träna svenskan kotitehtävät odottaa tekijäänsä, tää postaus jää nyt vähän tällaiseksi kuvapainoitteiseksi.. Lauantaina luvassa rally-toko-treeniä ja kaverikoirailua ja sunnuntaina Lillin kanssa Kompassille Krista Karhun rally-toko-seminaariin. Ja tähän loppuun vielä kuvatodiste siitä, että ei Hertta oo meillä aina se hassusti nukkuja, kyllä Lillikin taitaa kyseisen lajin!

ps. Yksi noista urospennuista on vielä vapaana, lisätietoa täältä. Metsästävään (tai muuten oikeesti aktiiviseen kotiin) hurjaakin hurjempi Rommi-uros, ei nössyköille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti